18 июн. 2021 г., 08:02

Светъл спомен 

  Поэзия » Любовная
320 0 0

Лъчи простора озаряват,

сияе аленият небосвод,

чувствата никога не остаряват,

топлят ни през целия живот.

 

За теб мисля, за красотата,

за сияние в моя мрак,

но далеч да си ми е съдбата,

да дойдеш няма как.

 

Нежни трепети в душата

пречистват ме от зло и грях,

ала терзае ме силно самотата,

че по-красива от теб не видях!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??