15 дек. 2011 г., 12:55

Свиква се 

  Поэзия » Другая
606 0 3

 

Със всичко свиква се в света.

Все мислех,

че не мога

да свикна с тая самота,

изпитвах страх, тревога.

Ала накрай се примирих -

друг изход не

намирам.

Живея в своя пристан тих,

по-точно, вегетирам...

Как искам някой друг човек

от мен да има

нужда.

И пътят ни ще е по-лек,

и мъката - по-чужда.

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??