Със всичко свиква се в света.
Все мислех,
че не мога
да свикна с тая самота,
изпитвах страх, тревога.
Ала накрай се примирих -
друг изход не
намирам.
Живея в своя пристан тих,
по-точно, вегетирам...
Как искам някой друг човек
от мен да има
нужда.
И пътят ни ще е по-лек,
и мъката - по-чужда.
© Славка Любенова Всички права запазени