24 мар. 2007 г., 11:38  

СВОБОДА 

  Поэзия
689 1 8

СМЕЛОСТ е
да гониш
най-високи
цели!
СИЛА - 
да постигнеш
вярната съдба!
ВЯРА -
да приемаш
Божиите повели!
Правото на избор,
значи
СВОБОДА!

Всеки във живота
избор труден
прави.
Всеки сам преследва
бяла
светлина.
Иска ли,
съдбата може да
застави
и да преоткрие
вяра и мечта!

СИЛА,
ВЯРА,
СМЕЛОСТ -
все красиви 
думи.
Думи... най-достойни
за една
душа.
Можем ли навеки
тях да 
съхраним
имаме си избор,
тоест
СВОБОДА!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??