13 окт. 2007 г., 19:51

Свобода 

  Поэзия
731 0 2

Свобода


Слънцето изгря в душата ми,
вятърът повя в сърцето ми,
толкова красиво ме заля
този дъжд от светлина.


Всичко е така прекрасно,
ден и нощ въртят се в кръговрат...
Хубаво ми е, чудесно е...
музиката ме прегърна в този час.


В танца луд се втурнах аз без мисъл,
но усещам, че Животът има смисъл!
Всеки миг Живея с онова
чувство, че копнея свобода!!!

 

© Диана Гешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??