13.10.2007 г., 19:51 ч.

Свобода 

  Поезия
675 0 2

Свобода


Слънцето изгря в душата ми,
вятърът повя в сърцето ми,
толкова красиво ме заля
този дъжд от светлина.


Всичко е така прекрасно,
ден и нощ въртят се в кръговрат...
Хубаво ми е, чудесно е...
музиката ме прегърна в този час.


В танца луд се втурнах аз без мисъл,
но усещам, че Животът има смисъл!
Всеки миг Живея с онова
чувство, че копнея свобода!!!

 

© Диана Гешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??