21 дек. 2008 г., 14:29

Свободата да прощаваш 

  Поэзия » Философская
512 0 5

Потърсих сили

да простя на себе си...

Погледнах в душата си -

намерих само болка.

Погледнах в миналото,

но открих безвъзвратност.

Потърсих в бъдещето -

не намерих надежда.

Запитах се за настоящето

и видях само несигурност.

Потърсих мъдрост,

за да бъда силна!

Повиках любовта,

за  да съм щастлива!

И намерих свободата

да прощаваш -

на себе си и на другите!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??