20 мая 2007 г., 12:52

СВОДНИК 

  Поэзия
433 0 2
                 СВОДНИК

      КЪКВО  ПЕЧЕЛИШ  С ТВОЙТЕ  СВАДИ,
      ДА   ЛЪХАШ    ЗЛОБА   И   ОМРАЗИ  ?!
     КЪКВО    СЪРЦЕТО   ТИ    СПЕЧЕЛИ
     ОТ  ПРИКАЗКИ  ЛЪЖОВНИ  И УМЕЛИ ?

     ЗАЩО  ПРЕГАЗВАШ  ДРУГИТЕ, КАЖИ ?!
     НА  ВСЯКА  ЦЕНА, ДОРИ  И С ЛЪЖИ ?!
     ЗА МИГ  ДОРИ   ДА   СИ   ДОБРЕ,
     СЪВЕСТТА СЛЕД ВРЕМЕ ВСЕ ЩЕ ТЕ ЯДЕ...

    ЩЕ   МИНАТ    МОЖЕ   БИ    ГОДИНИ,
    ЩАСТЛИВ ЩЕ СИ С ДНИ НЕЗАБРАВИМИ.
    АЛА  ЗА ПОДЛИЯ  ЖИВОТ  ЗА НАГРАДА,
    ТЕЖКО  БРЕМЕ НА ДЕЦАТА ТИ СЕ ПАДА !

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??