11 дек. 2008 г., 13:24

Своеволие 

  Поэзия » Любовная
396 0 0
Дори и не помисли да попита

дали с него ще иска да танцува:

“Маестро, музика – една “Компарсита”!”

Сърцето му, трепетно, в танца лудува.

А тя отвърна смело:

“Оркестър – “Танго Ноктюрно”!”

С поглед отнесен бе китаристът…

В зениците засвети мълния бурно

и завладя с магията чиста

лице и пръсти, очи и чело.


За “Ревност” така и време не остана.

Отвлече го нанякъде тази жена,

от любов пияна…



© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??