9 авг. 2011 г., 12:43

Свръх безценна 

  Поэзия » Любовная
914 0 9

Ръцете и душата ти, без съмнение,
само аз ги пазя с чувство вечно.
Истина си и чудесно вдъхновение,
с теб светът е толкова сърдечен.

Пристъпваш свежа и неотразима,
щастие даряваш, спотаявам дъх.
Животът е усещане неповторимо,
безценна си, дори бих казал свръх.

Все така ще те изричам и ще пиша
за светлата любов, която не умира,
чрез пулса ни в бъдещето диша,
безкрайно от сърцата ни извира.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??