10 нояб. 2013 г., 12:12

Свят 

  Поэзия
411 0 0

Лъжи. А под лъжите - суета.

Маски. А под маските - тъга.

Цинични чувства, недозрели, 

а душите - посивели...

 

Тъга. А под тъгата - самота.

Далечност. А в далечината - любовта.

Очаквания смели - незадоволени...

Отново с нови заменени...

 

Поза. А под нея лицемерие.

Пак предадено доверие...

Приятелства манипулирани, изгодни, 

отношения тъй плитки и безплодни...

 

Фалш. Емоции егоистични.

Щастие - изкуствено, частично...

В свят на фалш и суета

какво е истина?? Къде е тя??

 

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??