Лъжи. А под лъжите - суета.
Маски. А под маските - тъга.
Цинични чувства, недозрели,
а душите - посивели...
Тъга. А под тъгата - самота.
Далечност. А в далечината - любовта.
Очаквания смели - незадоволени...
Отново с нови заменени...
Поза. А под нея лицемерие.
Пак предадено доверие...
Приятелства манипулирани, изгодни,
отношения тъй плитки и безплодни...
Фалш. Емоции егоистични.
Щастие - изкуствено, частично...
В свят на фалш и суета
какво е истина?? Къде е тя??
© Диляна All rights reserved.