В моя свят от истини
аз те поканих...
А ти започна да ме целиш
със лъжи!
Не помня някога
да е бил тъй кален,
откакто срещнах твоите очи!
Вярно е -
животът е такъв,
изпълнен с много фалш и суети...
Доказа ми, че няма по-реален
от този свят на истински лъжи!
---------------------------------
Ще подредя след теб,
ще поизчистя,
ще сложа ред в моята душа...
И никога не ще повярвам
на истината в хорската лъжа!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены
права е Таня...лъжата не бива да опустошава...
прегръщам те, с обич.