14 нояб. 2006 г., 17:14

Свята любов 

  Поэзия
881 0 1
            Мислите ми все към теб са устремени-
            дори във сънищата ми присъстваш ти,
            когато сме двама лицата ни засмени
           се радват навред на всички красоти!
           По пътят си напред двама ще вървим
           и всичките си грешки ще можем да простим,
           защото любовта ни е свята-
           тя ни е като подарък от съдбата!
           Не вярвах,че съществува такава любов-
           в името,на която човек на всичко е готов,
           но разбирам аз сега,че я има по света
           и тя прави с хората просто чудеса!
           Двамата с тебе се сляхме в едно цяло
           душите ни в огъня на любовта горят,
           сякаш времето за нас е спряло
           и едва ли някога ще могат да ни разделят!
          Дори това  да стане
          ще се търсим навред по света,
          защото един без друг не можем-
          както цветето не може без вода!!!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??