22 авг. 2006 г., 09:41

Сякаш  

  Поэзия
609 0 1
Сякаш че не съм била,
толкоз рано ли пораснах!
Ето в спомен за крила
още се прехласвам.

Спомен за горещ пожар,
в който изгоряха
спомени за светъл сняг,
непотъпкан във душата ми.

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??