22.08.2006 г., 9:41 ч.

Сякаш  

  Поезия
608 0 1
Сякаш че не съм била,
толкоз рано ли пораснах!
Ето в спомен за крила
още се прехласвам.

Спомен за горещ пожар,
в който изгоряха
спомени за светъл сняг,
непотъпкан във душата ми.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??