21 сент. 2017 г., 21:42

Събери ме... цяла 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
404 4 8

 

Събери ме... цяла,
с всичките ми разпилени чувства,
с които огнено нахлувах в любовта ти.
Понякога с болезнено раняващи се истини,
друг път – с лавина от изгарящи се страсти.

 

Събери ме... цяла,
с пъстрата палитра на душата,
напук на сивотата, скрила се във облаците.
Превърни ме в малка, слънчева прашинка щастие,
за да ти напомням за алените макове.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??