6 нояб. 2009 г., 16:04

Събудилият се кактус 

  Поэзия » Любовная
408 0 3
Кърпи раните ми
с игличките си,
с които сам
ми нанесе.

Ще заздравеят ли
от неговото цъфване?

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??