Nov 6, 2009, 4:04 PM

Събудилият се кактус 

  Poetry » Love
435 0 3
Кърпи раните ми
с игличките си,
с които сам
ми нанесе.

Ще заздравеят ли
от неговото цъфване?

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??