10 дек. 2007 г., 10:09

Събуждане  

  Поэзия » Другая
658 0 24
 

 

 

Пробягват камъчета във комина,

отнасяйки ми сладък сън.

Май гълъбче по покрива премина,

или панелна обич се изтърколи насън?

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??