2 окт. 2013 г., 13:55

Събуждане 

  Поэзия » Другая
604 0 1

Събуди сетивата си днес,
преоткрий красотата в живота,
с любов дари този до теб
и дай на доброто насока!

Поглед нагоре вдигни,
надолу е само земята,
засмей се и времето спри,
тъй ще забравиш тъгата!

Не чакай да дойде само
туй щастие дето го търсиш,
в теб няма ли капка добро
от злото не ще се оттърсиш!

Побързай, времето не спи,
да мислиш много не остава,
решението правилно вземи,
човек бъди, а не копой забравен!

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Положително зареждащ стих! Много ми хареса!
Предложения
: ??:??