8 сент. 2022 г., 21:32  

Съдба 

  Поэзия
474 10 1

Какво ми каза ти за мислите,

за уморените лица на хората...

 

Какво ми каза за мечтите

и за безкрая на въпросите...

 

Какво ми каза и за пътя

неизвървян от мен до края...

 

Какво ми каза Ти за себе си,

Съдба, която аз не зная...

 

...И срещнах те във светлините

размити от презрението на дъжда,

и във надеждата на остаряла истина

очаквала да промени света...

© Младен Мисана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тези въпроси съдържат много истини за това, кои са важните неща за теб, Младен. Всеки променя света по собствен начин.
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??