23 апр. 2005 г., 10:50

Съдба 

  Поэзия
654 0 0
Отново срещнах те сега. Мина и замина.
Едно "Здравей" не заслужих да промълвиш.
Толкова ли ме мразиш? Нали обичаше
това сърце? Искам да се върнеш, но няма
да се моля. Навярно с друга си сега!

Обичаш ли я или просто, ей така?.
Прави ли те тя щастлива? Опозна ли
твоята душа? Прави ли те тя щастлива,
както аз не можах. В душата ми се преплитат
омраза и любов. Омразата към нея, а любовта
към ТЕБ!!!

© Елица Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??