18 окт. 2020 г., 00:55

Съдби на кръстопът 

  Поэзия » Любовная
299 0 0

Две съдби преплетоха се във едно.
Две съдби живяха заради едно.
Това едно се оказа любовта.

Любов която моето сърце със твоето я сподели.

Съдбата моя сигурно ме тя обича, щом на мен те подари.?

За да можеш мило мое със цялото сърце любима да ме обичаш ти.

Понякога съдбата е жестока, но правилно ме разбери.
Че от всички случки във живота най-тежко ще е от мене да си тръгнеш ти.

Съдби на кръстопът са нашите сега.
Съдби на кръстопът, но заради любов не ще се спрат.
Двама сме обречени един на друг.
Вечно аз ще те обичам
и няма да се спра до тук.

Онова което моята съдба ми тя подсказва е това, че ти ще си останеш моята любов завинаги така. 
Няма да намеря сили аз да спра, за твоята любов се боря защото теб обичам най-много на света

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??