25 сент. 2008 г., 10:44

Съкровище прекрасно 

  Поэзия » Любовная
928 0 0

Съкровище прекрасно, безкрайно те обичам

и за теб във всичко аз се вричам.

Толкова ми липсваш и се чувствам сама

и май, че много дълга ще е нощта.

Целувка изпращам ти от моето сърце,

за да згрее твоето през тези дълги часове.

© Цветомира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??