25.09.2008 г., 10:44 ч.

Съкровище прекрасно 

  Поезия » Любовна
832 0 0

Съкровище прекрасно, безкрайно те обичам

и за теб във всичко аз се вричам.

Толкова ми липсваш и се чувствам сама

и май, че много дълга ще е нощта.

Целувка изпращам ти от моето сърце,

за да згрее твоето през тези дълги часове.

© Цветомира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??