21 янв. 2019 г., 10:44

Сълза 

  Поэзия » Любовная
412 0 0

Сълза

 

Пролях сълза. И не една.
На брега на морето,
където среща си дават мечтите.
Където вятърът нежно гали вълните,
а морето докосва плахо звездите.
Пролях сълза. И не една.
За отминалото лято,
за нежната милувка във нощта,
която така и не получих,
за лунната пътека,
по която не вървяхме,
и за блясъка в очите,
който така и не видях.
Пролях сълза. И не една.
За липсващите ни следи
в изстиващия пясък,
за слънчевия лъч,
пробождащ двете ни сърца
и за усмивката на малката вълна.
Пролях сълза. И не една.
Ще ги попиеш ли със малко топлина?

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??