СЪЛЗИ
Някак мъчно ти става понякога.
Някак трудно ме гледаш дори.
А попитам ли нещо, тогава
от очите ти бликат сълзи.
Някак тежко въздишаш понякога,
а за мене угасва деня,
щом случайно попитам за нещо
и в очите ти видя сълза.
Някак странно държиш се понякога,
а пък аз все мълча и мълча.
И когато погледна очите ти -
в тях откривам отново сълза.
Някак бързо към теб се привързах.
Свикнах с тебе, затуй ме боли.
И когато те видя да плачеш,
от очите ми бликат сълзи.
© Иван Иванов Все права защищены
Харесва ми поезията ти!!!