2 сент. 2012 г., 14:21

Съмнения 

  Поэзия » Любовная
461 0 5

Слънцето спи

в прегръдката ми

и сънува, че се любя

със Змея Горянин.

 

Напоследък чувствата ми

не са ли странни?

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??