2.09.2012 г., 14:21 ч.

Съмнения 

  Поезия » Любовна
464 0 5

Слънцето спи

в прегръдката ми

и сънува, че се любя

със Змея Горянин.

 

Напоследък чувствата ми

не са ли странни?

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??