25 февр. 2010 г., 11:30

Сън 

  Поэзия » Другая
485 0 1

В съня си аз сънувах, че сънувам.

По пътища безпътни, че пътувам.

И вятър в планината, че целувам.

А във реката облаци рисувам.

 

С гората станахме приятели.

Със птиците летях в простора.

Звездите бяха мои помагатели.

Навсякъде бе само фауна. И флора.

 

А весел звън на инструмент незнаен

със песента на птиците извива се.

И танц танцуваха дърветата омаен.

В съня си аз сънувах, че усмихвам се.

 

 

 

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??