Feb 25, 2010, 11:30 AM

Сън 

  Poetry » Other
484 0 1

В съня си аз сънувах, че сънувам.

По пътища безпътни, че пътувам.

И вятър в планината, че целувам.

А във реката облаци рисувам.

 

С гората станахме приятели.

Със птиците летях в простора.

Звездите бяха мои помагатели.

Навсякъде бе само фауна. И флора.

 

А весел звън на инструмент незнаен

със песента на птиците извива се.

И танц танцуваха дърветата омаен.

В съня си аз сънувах, че усмихвам се.

 

 

 

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??