23 мар. 2013 г., 12:51

Сън 

  Поэзия » Любовная
533 0 1

Кратки фрази - паяжини нежни,

недопята песен в мрака се топи -

В сънища съдбовни - тайни срещи,

с топли погледи от искрени очи.

 

Силни думи - пламъци съдбовни,

стопени ледници, пропукани скали.

В тъмнината сенки - писъци греховни

и едно сърце, което ти прости.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??