Кратки фрази - паяжини нежни,
недопята песен в мрака се топи -
В сънища съдбовни - тайни срещи,
с топли погледи от искрени очи.
Силни думи - пламъци съдбовни,
стопени ледници, пропукани скали.
В тъмнината сенки - писъци греховни
и едно сърце, което ти прости.
© Росица Димова All rights reserved.