27 февр. 2009 г., 07:26

Сън 

  Поэзия » Любовная
733 0 1
Не знам как и с какво
ти ме завладя.
И всяка вечер леко
ти идваш в съня.
Целуваш ме страстно
и повтаряш колко ме обичаш.
Казваш ми колко е трудно сутрин
да ме няма до теб когато се събуждаш.
Притискаш твоето в моето тяло
и след миг ставаме като едно цяло.
Реем се волно в любовен романс,
но да продължи сънят в реалност,
уви, няма шанс.
Ти - там, Аз - тук, далеч един от друг.

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??