13 сент. 2012 г., 10:19

Сън 

  Поэзия » Любовная
821 0 1

Ти снощи беше тук, до мен,

дошла в съня ми тъй случайно,

щаслив във твоя плен,
в съня си радвах се безкрайно.

 

Но на сутринта, когато пак зората

огря във пурпур чезнещия мрак,

всели се в сърцето ми тъгата,

че с нощта отишла си си пак.

 

И чакам аз отново с нетърпение

да падне мракът чер навън

и ти, любимото видение,

да дойдеш пак във моя сън,

 

нощта за мен, е светъл ден.

 

http://www.vbox7.com/play:c1fee53ec8

© Динко Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??