19 мар. 2014 г., 16:17

Сън 

  Поэзия » Любовная
427 0 3

Позна ли ме? В съня ти съм на гости

и пак вървим по нашите места...

Видях, че си оставил незалостена

за мен прогнила, мъничка врата

 

и... влязох... нежно те докоснах

и ти пое след мен към вечността,

последва ме без никакви въпроси,

почувства само - аз съм Любовта.

 

Къде ще идем днес - там, до звездите

или до други странни светове?

Забравяш си ръцете и очите,

когато част от тебе те зове,

 

забравяш си чадъра и палтото

и телефона някъде изгубваш,

в дъжда се втурваш лудо бос, защото

безумно и завинаги се влюбваш...

 

И нека никога не се събудим

от този сън, венчило непредричащ,

за да не трябва пак да те изгубя,

защото само там си ме обичал.

 

Р.Ч.Лондон 2013'

© Росица Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми!

    Поздрав!
  • Поздрав, Росица!
  • Понякога сънищата се превръщат в реалност!!!
    "Внимавай какво си пожелаваш,
    защото може да се сбъдне"!!!
    Докосващ стих!!! Хареса ми!!!
Предложения
: ??:??