29 авг. 2018 г., 11:53

Сън 

  Поэзия
320 0 1

 

Момичето във мен все още

нощем вместо да сънува,

примамливи мечти рисува.

Изписва филигранно очертания

на дом, на сенки, на треви…

Картините запълва то с очаквания

за топли бури и за ясни дни.

Уви, и бурите не бяха леки!

А дните  -  май предимно мрачни!

Затворя ли очите си, обаче,

момичето във мен е в плен

на дните ми от сънищата летни.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??