16 мая 2006 г., 15:48

Сън 

  Поэзия
579 0 4

    
     Сън
          
            за Веси

Боже,
разгърни тез две крила,
накарай ме да полетя,
далеч от тук сега,
да не видя звезди, луна, светлина.
Земя,
погледни как пламти
огъня във моите очи,
до болка липсва ми
шепотът на нейните коси.

Не съм имал нужда от приятел,
както нуждая се от теб сега.
Не съм желал толкова любов,
колкото виждам в твоята душа.
Не съм искал и подкрепа,
но моля те,
ти протегни ръка.
Със теб живота ми е свързан,
докосни ме с любовта си,
за да полетя.

Мило момиче, липсваш ми ужасно
и очите не затварям да заспя.
Съня ми ти прогонваш нежно
и за теб си мисля през нощта.
А какво ще си помислиш,
ако срещнеш ме във този сън?
Ще ме целунеш ли под куп звезди?
Ще чуеш ли как шепна,
как думите летят навън
и сме само двама, влюбени, сами?

Заспивай, мила, спи!
Кажи ми само: "ангелче литни".
Отиди в съня ми,
чуй гласа ми,
докосни смеха ми,
победи страха ми.
Прегърни ме - ще съм до теб!
Заспивай, мила, аз съм тук със теб!

Затвори очи!
Кажи ми само: "липсваш ми",
ще зная,че си ти.
Литни, ангелче, в съня ми,
открий сърцето, нежността ми,
живота в мен и любовта ми.

Красива си!

Кажи ми: "прегърни ме",
притисни ме нежно,
целуни ме.
С крилете бели докосни ме,
със сърцето си пази ме.
Аз съм във съня ти,
тук, до теб!
Заспивай, мила,спи,
аз съм тук,
аз съм с теб!

Липсваш ми...

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??