24 нояб. 2007 г., 11:37

Сънища 

  Поэзия
803 0 3

Тази вечер лягам и заспивам...
Почвам да сънувам...
Катo река в безкраен океан се вливам
и на никoй не робувам.

 

Мога да летя сега
високо в небесата.
Няма болка и тъгa.
... Това са чудесата.

 

 

В сънищата е така -
всеки е каквото иска.
В свят, изпълнен с красота...
... Трябва само да ти стиска.

© Май Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??