Понякога събирам сънища!
В които лудо ме прегръщаш...
В които боса и по риза,
пия от очите ти, опиващи.
Събирам ги!
Почти неизсънувани...
На клепките ми спрели -
за почивка...
А дланите ти, топлите -
са толкоз мамещо привличащи!
Ръката ми във твоята ръка,
докосва, гали и нарича...
В такива дни живея в сънища.
И тихичко съм твоето момиче!
15.01.2024
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Все права защищены