17.01.2024 г., 18:53 ч.

Сънища 

  Поезия » Любовна
220 1 3

Понякога събирам сънища!

В които лудо ме прегръщаш...

В които боса и по риза,

пия от очите ти, опиващи.

Събирам ги!

Почти неизсънувани...

На клепките ми спрели -

за почивка...

А дланите ти, топлите -

са толкоз мамещо привличащи!

Ръката ми във твоята ръка,

докосва, гали и нарича...

В такива дни живея в сънища.

И тихичко съм твоето момиче!

 

15.01.2024

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??