От сънищата ми
си взимам настроения
и влизам в света на хората.
Спомени незабравими си имам
от сънищата.
Сънувам неща
и понякога
в реалния живот са истина.
Впечатлен съм от другия си живот.
С глас се смея
и с думите си
от вълнения, емоции
описвам за двата ми живота.
Разглеждам и изказвам мнения.
От сънищата ми,
по усещания в очакване
за щастие и страхове,
знам приблизително,
какви ще бъдат преживяванията ми
на Земята.
От моментите в сънищата ми
размишлявам и с разнообразие се обогатявам.
Очаквам да заспивам,
за да ми е интересно,
какво ще сънувам?
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены