14.07.2009 г., 11:24 ч.

Сънищата - другият ми живот 

  Поезия
595 0 2

От сънищата ми

си взимам настроения

и влизам в света на хората.

Спомени незабравими си имам

от сънищата.

Сънувам неща

и понякога

в реалния живот са истина.

Впечатлен съм от другия си живот.

С глас се смея

и с думите си

от вълнения, емоции

описвам за двата ми живота.

Разглеждам и изказвам мнения.

От сънищата ми,

по усещания в очакване

за щастие и страхове,

знам приблизително,

какви ще бъдат преживяванията ми

на Земята.

От моментите в сънищата ми

размишлявам и с разнообразие се обогатявам.

Очаквам да заспивам,

за да ми е интересно,

какво ще сънувам?

 

                                                                                                                   Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??