Сънувах,
че са смутни времена,
когато всеки клоун
мисли се за крал.
Крадци,
мизерници,
че управляват,
че леките жени
са на пиедестал,
че покварата
е навсякъде.
Кошмарен сън,
но не не спя,
сънувам наяве,
всичко е реално,
това е Адът...
Трудно е животът
пак да е нормален!
© Jivka Koleva Все права защищены