22 сент. 2009 г., 18:02

Сърце 

  Поэзия » Другая
437 0 0

Хей, ти там - аз съм твоето сърце.

Сега си отивам. Взимам с мен

всичко, което не ми даде и

това, с което ме пренасити.

Сега аз си отивам, ти помисли -

можеш да ме върнеш само с

една дума - твоята последна.

© Христо Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??