11 авг. 2015 г., 07:52

Сърце 

  Поэзия
353 0 1

Сърце


Пътища блокирани
от неочакван първи сняг.
Коли на първа, втора
потеглят пак и пак.


По радиото смешки,
музика и новини.
В купето е почти горещо,
навън не спира да вали.


Отрупани със сняг дървета,
над пътя са надвесени.
Някои ще станат на парчета,
а после…
Пепел от разговори весели.


Ауспуси въздишат тежко,
пред мен червени светлини.
Играейки си с телефона, забелязах нещо!
Сърце се пише с по-малко от три!

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • .....Отрупани със сняг дървета,
    над пътя са надвесени.
    Някои ще станат на парчета,
    а после…
    Пепел от разговори весели...
    Хареса ми.
Предложения
: ??:??