24 июл. 2008 г., 06:19

Сърце 

  Поэзия
551 0 2

Разкъсана в очакване на теб.

Съмнения, раздиращи сърцето.

Всяка сянка, всеки силует...

Всичко е така познато.

Нежни думи - като от приказки слова.

Но дали е всичко чисто?

Нищо аз не чакам днес от любовта.

Нищо не раздавам даром.

Сърцето ми едно аз пазя.

Не позволявам да го наранят.

Защото даже и в калта да лазя,

само то ще ми посочи правилния път.

© Роси Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??