Разкъсана в очакване на теб.
Съмнения, раздиращи сърцето.
Всяка сянка, всеки силует...
Всичко е така познато.
Нежни думи - като от приказки слова.
Но дали е всичко чисто?
Нищо аз не чакам днес от любовта.
Нищо не раздавам даром.
Сърцето ми едно аз пазя.
Не позволявам да го наранят.
Защото даже и в калта да лазя,
само то ще ми посочи правилния път.
© Роси Стоянова All rights reserved.