СЪРЦЕТО МИ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМО
Сърцето ми е толкова голямо!
И как тупти
в любов към тебе само:
туп-туп, туп-туп, туп-туп...!
Така в снега
преследва вълк сърна
и тя, макар без никаква вина,
ще падне в лапите му - късно или рано!
О, Господи,
каква е таз Светлана!
Защо за мен е толкова желана?
Отде се вземат тези чувства мили -
близнаци в нас ли са се преродили?
Напълно е възможно,
но едва ли
с туй вярната причина сме познали.
Обичам я като сестра, обаче
и други чувства мъчат ме най-паче!
Не е на мен сестра -
тя е сестра на феи!
Затуй - като в жена - съм влюбен в нея!
© Ангел Чортов Все права защищены